"Op aarde zoals het in de hemel is!"

http://www.alive-and-well.org/20170903-aawch01…-huis-van-glorie/

De trein is in beweging! Er was zelfs letterlijk iemand in de dienst die (toevallig) een conducteursfluitje bij zich had… tijdens de preek, op een gepland moment, stond hij op en floot… Alive and Well Church is op weg. Er was een goede opkomst van blijde en verwachtingsvolle mensen. Dank je wel ook voor alle goede wensen, zegeningen en gebeden.

Alive and Well Church wil een plaats zijn waar:

1.  God de Vader, Jezus de Zoon, en de Heilige Geest centraal staan. God bepaalt wat er gebeurt. We willen in deze plaats een vrijheid waardoor God kan werken, zoals hij dat het beste kan. Daarbij willen we extra waakzaam zijn dat hij alle eer, en de glorie krijgt voor dit werk, de genezingen, de bemoedigingen en wonderen.

Verder wil Alive and Well Church een plaats zijn waar:

Tijdens deze dienst was het zo geweldig om een vrouw te verwelkomen die we vorig jaar hebben leren kennen. Door de kracht van Jezus is zij uit ‘drie jaar hel in depressie en angsten’ gekomen. Inmiddels geniet ze weer van het leven, doet ze vrijwilligerswerk en heeft ze geen hulp in de huishouding meer nodig. God is een blijde God, met altijd een goed humeur. Dat merk je nu ook in deze vrouw.

2.  vrijheid is zodat mensen kunnen gaan leren leven, naar wie ze al zijn in Christus.
God heeft al van voor de schepping boeken over ons leven geschreven, zijn goede plannen. We hebben ons bestaan en onze identiteit in hem. Maar om allerlei redenen (onze zonden, zonden van anderen) gaat er van alles mis, en groeien we scheef, weg van dat goede plan. God wil ons nu helpen om te leven naar wie wij echt zijn in en door Jezus Christus: namelijk zonen en dochters van God. Unieke schepsels.

Dus Alive and Well Church wil een huis zijn van gebed en aanbidding.
Een huis van Gods heerlijkheid. Een huis van God.
Mensen mogen hier groeien als zonen en dochters van God.

© 2018 Alive and Well Ministries | Privacy Policy

Volg ons: